Резерви делови за земјоделски машини и нивен прибор


ПРОИЗВОДНА ПРОГРАМА

  • Резервни делови за комбајни
  • Резервни делови за трактори
  • Резервни делови за култиватори
  • Алатки и нивните резервни делови
  • Резервни делови и прибор според спецификации на клиентот

РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ ЗА КОМБАЈНИ

agriculture-spare-parts-1.jpg

                    Главчина/AGM 038                                      Ременица/AGM                                         Куќиште /AGM 046

agriculture-spare-parts-2.jpg

                  Куќиште/AGM 014                                         ЛанчаникAGM 026                              Ланчаник/AGM 027

agriculture-spare-parts-3.jpg

                  Ланчаник/AGM 040                                        ЛанчаникAGM 023                                  Ланчаник/AGM 025

agriculture-spare-parts-4.jpg

                      Главчина/AGM 045                                          Главчина/AGM 026                                    Спојка/AGM 027

agriculture-spare-parts-5.jpg

            Нож за косачка/AGM 008                          Помошен нож/AGM 027                                Нож/AGP 003

agriculture-spare-parts-6.jpg

                 Водилка за нож/AGP 005                            Водилка/AGP 007


НОЖЕВИ СПОРЕД СПЕЦИФИКАЦИЈА НА КЛИЕНТИТЕ

agriculture-spare-parts-7.jpg


НОЖЕВИ ЗА КУЛТИВАТОР

agriculture-spare-parts-8.jpg


РАЗЛИЧНИ ДЕЛОВИ

agriculture-spare-parts-9.jpg

Произведуваме резервни делови, во согласност со спецификацијата на реномирани производители на земјоделски машини или по Ваша спецификација.