Бајонет


Се состои од нож со ножница и Висак за носење на бајонетот, наменет е за сите верзии на Калашникови автоматски пушки.

Нож со ножница - маса: 420 гр.

Нож со ножница - должина: 324 мм.

Сечивото е направено од високо-квалитетен челик, анти-корозивен и отпорен на абење.

bayonet-01.jpg


bayonet-02.jpg


bayonet-03.jpg