Балистичка актовка


Оваа актовка се карактеризира со професионален изглед, професионален дизајн и балистичка заштита.

Балистичката заштита на актовката, коja се раздиплува во целосна должина е NIJ IIIA. Совршена е за ВИП, бизнисмени, владини претставници, патници, итн.

Главни карактеристики:

Балистички материјал

IIIA (acc. NIJ 0108.01)

Балистички материјал

UHMW PE, UD

Надворешен материјал

Кожа

Димензии - затворена

365x480x80 мм

Димензии-отворена

480x730 mm

Тежина

4,9 кг

Брзо отворање

до180°

Заштита против

пиштол/револвер

Гаранција за балистички материјал

5 години

Ballistic-Attache-Case.jpg