Балистичка актовка


Оваа актовка се карактеризира со професионален изглед, професионален дизајн и балистичка заштита.
Балистичката заштита на актовката, коja се раздиплува во целосна должина е NIJ IIIA. Совршена е за ВИП, бизнисмени, владини претставници, патници, итн.

Главни карактеристики:

Заштитно ниво

IIIA (acc. NIJ 0108.01)

Балистички материјал

UHMW PE, UD

Надворешен материјал

Кожа

Димензии - затворена

460x360x50 мм

Димензии - отворена

460x1000 мм

Тежина

4,7 kg

Брзо отворање

за180°

Заштита против

пиштол/револвер

Гаранција за балистички материјал

5 години

Ballistic-folding-briefcases.jpg