Деминерски заштитен визир


01-De-mining-Antiriot-Protective-Visor.jpg
Деминерски / против немири заштитен визир

Главни карактеристики:

Ниво на заштита

V50 > 250 m/s (acc. Stanag 2920)

Материјал

Поликарбонат 4-6mm thickness

Тежина

500 - 650 гр

02-De-mining-Visor-DMV-01.jpg
Деминерски визир, DMV-01

Главни карактеристики:

Ниво на заштита

V50 > 250 m/s (acc. Stanag 2920)

Материјал

Поликарбонат 5 мм дебелина

Димензии

490x290 мм

Тежина

1100 гр

03-Self-De-mining-Protective-Visor.jpg
Самоносив Деминерски заштитен визир
 

Main features:

Ниво на заштита

V50 > 250 m/s (acc. Stanag 2920)

Материјал

Поликарбонат 5 mm дебелина

Димензии

490x290 мм

Тежина

1500 гр