Магацин - рамка за автоматска пушка


Наменети се за автоматска пушка 7,62мм "Калашников" и автоматска пушка 7,62мм. Тие се користат како магацин за 30 (триесет) куршуми 7,62x39 мм.

Димензии на магацинот: 32x86x266 мм

Маса на магацинот: 360г

Магацините за автоматска пушка се изградени од високо јаглероден челик и заварени се под притисок.

Ве молиме контактирајте не за било какви прашања.

magazine-for-automatic-rifle.jpg