Минофрлачки гранати


mortar-shells-01.jpg

              60мм HE M73                             60mm Чадна M73                       60мм светлечка M67


mortar-shells-02.jpg

          60мм вежбовна M62              81мм M72, 82mm M74 HE       81мм M72, 82mm M74 чадна


mortar-shells-03.jpg

     81/82мм M67 светлечка                  81/82мм M62 вежбовна          81/82мм M68 со падобран


mortar-shells-04.jpg

           120мм HE M62P4                          120мм M88 чадна                    120мм светлечка M87


mortar-shells-05.jpg

         120мм чадна M64 P1


За повеќе информации Ве молиме контактирајте не.