Полициски палки


Во спроведување на законот нема простор за многу спогодување ... Мора да се има доверба во вашата опрема.

1. Одбрамбени палки со страничен рачка

Одбрамбените палки со странична рачка служат за максимална лична заштита, при што им овозможуваат на корисниците професионална предност што им е потребна во конфронтации на блиско растојание. Се изработуваат од црн поликарбонат со дијаметар од 32мм, кој е отпорен на искривување или кршење.

На краевите се заоблени и мазни, за да се спречат непотребните повреди.

Достапни се во две должини: 600мм стандардна големина и 450мм дискретна должина.
batons-01.jpg


2. Палки за анти-немири - Прави палки

Ова се класични полициски палки. Направени се од издржлива пластика со висока густина, која не дозволува искривување или деформирање. Жлебовите на рачката обезбедуваат силно и цврсто држење. Претставува идеално оружје за самоодбрана. Само еден поглед кон овој застрашувачки стап може да биде доволен за заплашување на многу луѓе да размислат за доближување кон вас.

  • 32мм дијаметар
  • Жлеб за држење на палката
  •  Две стандардни должини: 440мм или 600мм; други должини од 400 до 900мм достапни со посебна порачка; контактирајте не за вашите потреби.

 

batons-02.jpg